Läger

Klintagården passar perfekt för konfirmationsläger, tonårsläger, församlingshelger och andra typer av läger.

Konfirmation 2024

Veckorna 26 och 27 arrangerar Equmeniakyrkan Region Öst konfirmationsläger på Klintagården. Mer information om lägret hittar du på regionsens hemsida, https://equmeniakyrkan.se/kalender/olandskonfa-2024/

 Kurs och konferens

Klintagården erbjuder ett prisvärt kurs- och konferensalternativ. Här kan den mindre gruppen såväl som den större finna inspiration och kreativitet. Vi ordnar mat och logi efter era önskemål.

Två konferensrum för 15–20 personer. En kyrkan för 130 personer och samlingsalen Oasen med sittplatser för ca 350, har vi att erbjuda.

Bröllop och födelsedagsfest

När ni vill ordna festen hos oss på Klintagården hjälper vi till med dukning, möblering, menyförslag och vad mer som önskas. Vi kan även erbjuda övernattning. 

Kontakta oss för ytterligare information och prisförslag. Ring 070-547 22 40 eller mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Klintagården

Klinta Bodars väg 8

387 50 Köpingsvik

Telefon:  0485-722 40

info@klintagarden.se

Equmeniakyrkan

Svensk Camping

 

Spara
Cookieinställningar
Vi använder kakor för att du ska kunna uppleva vår webbplats på bästa sätt. Om du inte godkänner kakorna kommer webbplatsen kanske inte att fungera som den ska.
Godkänn alla
Neka alla
Funktionella
Hemsidan ska visas korrekt
FontAwsome
Godkänn
Neka